KORONAVíRUS KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

By: Kelemen Lajos , 2020. 03. 30.

A COVID-19 világjárvány az elmúlt hetekben Magyarországot is elérte. Napról napra több megbetegedést, és sajnos ennek megfelelően egyre több halálos áldozatot követel a kórokozó.

A koronavírus fertőzés terjedésének megakadályozása és egymás egészségének megóvása érdekében, a mai naptól az alábbi intézkedéseket vezetjük be:

- Ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra határozatlan ideig elsősorban telekommunikációs úton, a személyes találkozások minimalizálásával kerülhet csak sor.

- Anyagdíj és munkadíj kiegyenlítésére lehetőleg készpénz használata nélkül, átutalással kerül sor (bankkártyás fizetési lehetőség megoldása hamarosan).

- Folyamatban lévő projektjeinket Ügyfeleink kérésére természetesen megpróbáljuk minél előbb befejezni, az anyagellátás esetleges hiányosságai, teljes kijárási tilalom vagy betegség esetén azonban a Vállalkozói szerződések 3/v/a. pontjában rögzített "vis maior" esete forog fenn, így kötbér megfizetésére ez esetben nem vagyunk kötelezhetőek.

- Egy időben és egy légtérben nem dolgozunk együtt más szakemberekkel (asztalos, kőműves, burkoló, csőszerelő, kábeltévé szerelő stb.), sem jelenlévő lakókkal vagy családtagokkal.

- Árajánlatot természetesen tudunk készíteni, de lehetőleg e-mailben megküldött tervrajzok alapján, telefonos megbeszélést követően.

- Mi sem tudhatjuk, hogy mit hoz a holnap, ezért rövid vagy fix határidejű munkavégzést nem vállalunk.

- Sürgős hibafeltárás és hibaelhárítás szolgáltatásunkat továbbra is próbáljuk mindenki számára hozzáférhetően és folyamatosan fenntartani, azonban ezen munkálatok során is kérünk mindenkit a fentiek tudomásul vételére és betartására.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Megosztotta : Kelemen Lajos